Monthly Archives: December 2005

Londen

Vorig weekend was ik in Londen! Het was mijn eerste keer in Groot-Brittanië, maar zeker niet de laatste keer. Ik heb een super leuk weekend gehad bij Elisabeth en haar huisgenoten. Vrijdag ben ik na een Muffin en een goede kop koffie van de Starbucks alleen de stad in geweest terwijl Lisa aan het werk was. Ik heb zo veel mogelijk gezien, maar natuurlijk nog lang niet alles! ‘s Avonds zijn we met de ‘homies’ de pub in gegaan om pints te drinken. In Engelse pubs heb je altijd ruime keuze van verschillende bieren, maar toen ik aan Peter vroeg of hij wat aan kon raden was ‘Get pissed’ het enige wat hij er over kon vertellen… 🙂

Zaterdag ben ik met Lisa de stad in gegaan en hebben we weer zoveel mogelijk proberen te zien. Helaas was ik mijn camera vergeten dus voor foto’s Picadilly Circus, Trafalger Square, Oxford Street, Notting Hill en alle andere bezienswaardigheden moet ik nog een keer terug…
‘s Avonds in Notting Hill hadden we met mijn neef afgesproken die nu ook alweer 5 jaar in Londen woont. Het was erg leuk om hem weer te zien en te horen dat alles goed met hem gaat. Vanuit de pub zijn we naar een bar gegaan waar we voor de eerste trek olijven, wat frietjes en een fles wijn hebben genomen en vervolgens zijn we uit eten gegaan in een gezellig en lekker restaurant waar ik de naam nu alweer van ben vergeten.

Omar, mijn neef, nam ons nog mee naar een wat ‘foute’ bar-dancing, maar zoals altijd met die plekken werd het na wat biertjes steeds gezelliger! Om een uurtje of drie hield Omar het voor gezien, maar Lisa en ik wilde eigenlijk nog wel naar een club! Gelukkig zijn er ook in Londen afterpartys waar we nog even lekker konden dansen en leuke mensen hebben ontmoet.

Zondag hebben we lekker rustig aan gedaan na de zware nacht en ochtend, maar dat was heerlijk. De rest van de stad zie ik een andere keer nog wel, want dat ik terug ga naar Londen, dat weet ik zeker!
471

London baby!!

Nog even een opdracht voor school afmaken die ik vandaag moet inleveren en dan vlieg ik vanavond naar Londen!!
Londen?
“Yes, London. You know: fish, chips, cup ‘o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins… LONDON. ” (snatch)

Op de valreep nog even een lekker setje van Magda van afgelopen weekend op mijn mp3-speler gezet:
Magda @ 16 jahre groove mtw offenbach, 11-12-2005 dus ben er helemaal klaar voor.
Maandag ben ik weer terug, en zal de foto’s op de site zetten!

Have a nice weekend!