Monthly Archives: January 2006

Oud en nieuw – Sleaze part 3

Oud en nieuw was helemaal te gek! Eerst met de trein naar Utrecht en uit eten in een lelijk restaurant waar je we voor niet al te veel geld lekker hebben gegeten. We zagen er allemaal prachtig uit in ons “Ho’s en pimps / sleasy-dresscode”-outfit alleen in het restaurant zagen we dat er op het kaartje stond dat het thema “Your sensual sexy fantasy” was, en de naam van het feest Sleaze! Maar goed, we zagen er in ieder geval debiel uit en na het opplakken van m’n sik, was ik ook meer Amish dan pimp…
Het feestje was in een leegstaand pand, maar de ruimte was compleet omgetoverd tot super feestlocatie! Er waren podia gemaakt, barren getimmerd, hangmatten opgehangen, kerstbomen binnen gehaald.. Het zag er echt super uit! Om 12 uur was er champagne en een complete vuurwerkshow, en dat was nog maar het begin van de nacht! We hebben weer veeeeel te veel foto’s gemaakt die je kan zien op lennepkade.nl, maar een selectie staat ook op mijn site: 1043

Kerst!

De kerstdagen waren weer erg gezellig! Kerstavond na het kerstdiner thuis nog even naar ‘Het Raadhuis’ waar erg veel (oud) bekenden waren.
Tweede kerstdag hebben we bij Marys gegeten en daarna zijn we naar de 11 gegaan voor Static met Steve Bug! Het eten van te voren was erg gezellig en ook in de 11 en op de after bij Jason hebben we erg gelachen! Foto’s staan op Groovetrackers.com en hier in de gallery.
734

Derde kerstdag hadden we hier thuis een etentje. Eerst lekker steengrillen, knus met z’n 11-en om de tafel, daarna kingen (blijft een mooi spel) en uiteindelijk zelfs karaoke op de playstation met Singstar! De filmpjes zal ik maar niet online zetten, maar de foto’s staan hier:
965