Monthly Archives: June 2006

Thijs is geboren

Thijs Het is niet voor het eerst dat ik achteroom wordt, maar vorige week was ik op kraamvisite bij Meike en David en daar heb ik deze foto gemaakt. Het zou leuk zijn om alle achterneefjes en nichtjes een plek te geven op de familiewebsite, maar die moet nog steeds gemaakt worden en daar heb ik nu helaas geen tijd voor! Misschien voor de volgende reünie in september!

Upgrade…

Ik heb hier al een tijdje niks meer geplaatst maar er is weer nieuws! Ik heb zowel WordPress (voor de blog-posts) als Gallery2 (voor de fotoalbums) geüpdate naar de meest recente versies! En wat merk je daar dan van? Nou bijvoorbeeld de header boven deze pagina, daar worden elke keer drie afbeeldingen voor geladen en die worden afgewisseld.

Om de pagina niet té lang te maken, is alleen het eerste bericht volledig te zien, om de berichten daaronder te lezen moet je ze eerst uitklappen door op dit knopje  “knopje” te klikken. Uiteraard kan je met die knop ook de geopende berichten sluiten.
Verder vind je in de linker sidebar elke keer een willekeurige foto uit één van de fotoalbums en ik kan nu de foto’s in de berichten wat mooier uitlijnen dan voorheen. Verder is het vooral voor mij wat makkelijker om dingen toe te voegen en aan te passen dus dat zal ik dan (hopelijk) ook wat vaker doen!