Eindpresentatie Book-a-Flight

Book-a-FlightVoor het behalen van mijn Master Content and Knowledge Engineering ben ik al enige tijd bezig met mijn afstudeeronderzoek naar Information Overload en hoe mensen daarmee om kunnen gaan. De officiële titel van mijn scriptie is: “The Skill to Handle Information Overload – Construction and Evaluation of an Assessment Tool”. Voor deze scriptie heb ik dus een assessment tool ontwikkeld in Flash: Book-a-Flight. Uiteraard moet deze tool nog verder ontwikkeld worden, maar mijn werk is dusdanig goed ontvangen dat de ontwikkeling ook na mijn stage verder zal gaan!

Afgelopen donderdag heb ik mijn eindpresentatie gehad voor GITP Research. Ik ben mijn scriptie nog aan het afronden en ik moet deze nog officieel verdedigen voor de universiteit, maar om de input van mijn collega’s nog mee te kunnen nemen was dit het beste moment.

De presentatie verliep goed en de input was erg bruikbaar. Uiteraard werden er ook wat lastigere vragen gesteld maar die kan ik mooi meenemen in mijn discussie en aanbevelingen voor vervolgonderzoek. Om mijn presentatie wat mooier te maken (lees: een typisch geval van studie-ontwijkend-gedrag) heb ik voor de Book-a-Flight game een software box ontworpen (zie de afbeelding bij dit bericht). Erg leuk om te doen, niet eens zo gek moeilijk en het werd gewaardeerd! 🙂

One thought on “Eindpresentatie Book-a-Flight

  1. Is er ook een demo versie beschikbaar?

    Ik zit in de HRM consultancy en ben altijd op zoek naar instrumenten, die ik hiertoe kan inzetten. Wellicht is dit iets interessants.

    mvg,

    Said Shafa

Comments are closed.